Vaegused

  • Põhjuseta valud ja surutustunne erinevates kehaosades, lihaste spasmid, seedetrakti häired
  • Unehäired, ärritustunne, hirmud (foobiad), depressioon, süvenenud väsimustunne
  • Rahulolematus eluga, isikliku karjääriga seotud probleemid, ebaedu tunnetamine

 

Probleemid muudavad inimese haigeks

Halb enesetunne võib kutsuda esile erinevaid haigestumisi: Lahendamata probleemid jätkavad oma elu meie alateadvuses, nad kutsuvad esile tervisehäireid ja seejärel ka tõelist haigestumist. Ja just nimelt probleemid teevad inimese haigeks. Südameatakid, lihaspinged, peavalud ja valud seljas, unetus, maospasmid – kõik need on kaebused, mida iga arst kuuleb päevast päeva. Pärast teostatud uuringuid ja laboriandmete saabumist teatab arst oma patsiendile, et mitte mingisuguseid orgaanilisi kahjustusi ei leitud.

Seejuures on nimetatud vaeguste ja nende sümptomite põhjused teada: nendeks on ebakorrapärane eluviis, tööalased pinged, rahutustunne, närvipinge ja lisaks sellele loomulikult liikumisvaegus ja üksteise järel kuhjuvad probleemid. Nende probleemide all kannatab kogu organism ja reeglina eelkõige madala stressitaluvusega organid. Ja sellistel juhtudel ei ole nõrkustunne ja haigus mitte ainult meie ettekujutuse viljadeks.
Peas, südames, seedeorganites tunda andvad sümptomid on täiesti reaalsed, kuigi reeglina pole nad seotud orgaaniliste kahjustustega vaid sõltuvad pigem peaaju kontrollimatust tegevusest ning ka rahutust ja kaootilisest alateadvusest.

Kandes endaga pidevalt kaasas mõtteid oma halvast tervisest hakkabki haigus progresseeruma, kuna see informatsioon salvestub alateadvuses ja annab mõne aja möödudes endast füüsilisel tasandil taas tunda. Tervise taastamiseks on vaja muuta (alateadvuse) infovälja. Me peame õppima distsiplineerima oma mõtteid.
Harvad pole juhtumid, kus arst, andes endale täiel määral aru, et ravimid likvideerivad küll sümptomid, kuid mitte haigestumise põhjused, kirjutavad oma patsiendile ikkagi välja tabletid.

Mida siis teha? Kui asjatundjad, kelle poole Te abi saamiseks pöördusite, kinnitavad, et Teie siseorganitega on kõik korras, pole Teil vaja muretseda sümptomite üle. Kuid seejuures tuleb siiski tunnistada, et oma olemuse ja jõuga kutsuvad sümptomid esile emotsioone ja kontrollimatuid mõtteid haiguse enese või väljenduvate haigusilmingute kohta.

Veenge end selles, et Te olete täiesti terve ning et Teie organid ei ole kahjustatud. Teadvustades enesele, et haiguste põhjused peituvad Teie enda psüühikas ning et neist võib jagu saada just nimelt samal tasandil, olete Te juba poolel teel tervenemisele. Ülejäänud viiskümmend protsenti lisab Teie usk kogenud ja mõistliku inimese antavasse abisse.

Albina Mel aitab Teil sellistel juhtudel muuta oma infovälja, leida võtme Teie sisemuses olemasolevate ja Teie probleemide lahendamiseks täiesti piisavate ressursside varamu juurde, ta õpetab Teid harrastama õiget mõtlemist ja ka oma mõtteid distsiplineerima.

Kasutades hingelis-emotsionaalse vabastamise meetodit taastab ta hinge ja keha energeetika ning vabastab Teid sellisel viisil füüsilistest ning psüühilistest probleemidest tingitud kannatustest.